Dans je leven met De Vijf Ritmes
Open Floor International (OFI)

De afgelopen jaren ben ik betrokken geraakt bij de ontwikkeling van Open Floor International (OFI).

Ik ben medewerker, docent en mentor.

 

Open Floor verwijst naar een ruimte waar we elkaar ontmoeten om bewust te bewegen. Het is een dynamisch veld, niet alleen een fysieke plek, maar ook een interpersoonlijke, collectieve en energieke ruimte. In die ruimte gelden bepaalde waarden. 
Klik hier voor meer informatie over deze waarden op de site van Open Floor International

Open Floor International (OFI) is een jonge organisatie die in 2014 is opgericht.
De school richt zich op de beoefening, de studie en het lesgeven in Open Floor Movement. De oprichters van de organisatie (Andrea Juan, Kathy Altman, Lori Saltzman en Vic Cooper) hebben een creatieve samenwerking met een aantal ervaren bewegingsdocenten uit alle hoeken van de wereld.  Op www.openfloor.org  kun je meer over hun specifieke achtergrond en ervaring lezen. De meesten zijn opgegroeid op de dansvloer met Gabrielle Roth en de 5Ritmes®. Maar ook andere bewegingsvormen, (dans)meditaties, kunstvormen zijn een bron van informatie en inspiratie.

Open Floor Movement 
Hoe kunnen we alles wat ons beweegt letterlijk in beweging brengen?

Om in een levendige, dynamische, soms stille dans, met compassie te onderzoeken wat jou van binnen en van buiten beweegt.

Om je te verbinden, met jezelf, je lichaam, je gevoelens en je  gedachten. Om je vandaaruit te verbinden met elkaar, je mededansers en de wereld om je heen.

Nog meer info op: http://openfloor.org/what-open-floor/about-open-floor-movement

Open Floor Encounter is een speciale workshop.

Deze is gecreëerd door Andrea Juhan, en is een opwindend groepsproces dat is voortgekomen uit 5Ritmes, Gestalt Awareness Practice, psychodrama, somatische psychotherapie, Authentic Movement. 

Nog meer info over Encounter via deze link.


Voor een filmpje over Open Floor: klik hier