5Ritmes Zondag avond- Utrecht 

Iedere week. Mensen druppelen binnen. Groepjes vrienden, vriendinnen of rustig alleen. Niet alleen mensen uit Utrecht en omgeving, maar ook uit Amsterdam, Den Haag, Rotterdam of Klazienaveen. Sommigen komen al vijftien jaar, anderen steken voor het eerst hun hoofd om het hoekje. Ieder neemt wat mee: de verlegenheid van de eerste keer, stramheid van botten, hartsverlangen, een overwerkte geest, onverwerkt verdriet, uitbundige vreugde: de dingen van het leven, van ons mens-zijn.

5Ritmes

Alles is welkom en kan bewogen worden. Dat is de magie van deze avond. Ik bied de bedding waarin je de 5Ritmes op je eigen manier kunt beleven. Een uitnodiging om je dans te verdiepen, je lichaam vrij te bewegen en ervan te genieten. En voor nieuwkomers: wees welkom en vind, samen met ons, de ontspanning en het plezier van deze avond.

Lees hier: Wat kun je verwachten.

 

Laatste nieuws: Door de 'lock-down' geef ik tot nader bericht een Online-les in series van 3 zondagavonden. (klik hier)    Zodra we horen dat we weer in groepen mogen dansen in de zaal, ontvang je een bericht. Als je denkt dat je nog niet in het mail bestand zit, klik dan hier


Voor wie
Voor iedereen van 18 tot 118 jaar.

Wanneer  
Wekelijks op zondagavond, van 19:30 uur tot 21:30 uur:
2021: 10 - 17 - 24 - 31 jan, 7 - 14 - 21 febr, 7 - 14 - 21 - 28 mrt, 4 - 11 - 18 - 25* apr, 9  mei, 6 - 13 - 20 - 27*  juni, 4 - 11 juli.
(Niet op 28 febr - 2 - 16 - 23 - 30 mei )
* = vervangende docent

Waar
Gymzaal van en achter het Utrechts Stedelijk Gymnasium,
Ina Boudier Bakkerlaan 7,
3582 VA Utrecht.
Als je voor het eerst komt, bekijk vooral deze routebeschrijving.

Reserveren:  lessen na 7 maart 2021:  via deze link te reserveren t/m 11 juli.
Aanmelden: lessen Online 2021 tot nader bericht zondagavond in series van 3:
via deze link

Kosten: voor de 'life-lessen
Losse les € 17,-
5 strippenkaart € 78,-
10 strippenkaart €  140,-
Dat kan per pin, met een strip of contant. De strippenkaarten zijn geldig voor ochtend en avond.
Op de wachtlijst of gereserveerde les afzeggen
Het kan zijn dat er op de datum die je wilt komen geen plek meer is, dan kun je  je opgeven voor de wachtlijst via deze link  dan kun je datum kiezen.
Als je een gekozen datum later wil afzeggen, gebruik je dit formulier, dan kunnen we iemand die op de wachtlijst staat gelukkig maken.
En vergeet de datum niet te vermelden.