5Ritmes op Kraaybeekerhof-Driebergen

Op het prachtige Kraaybeekerhof hebben we een gelegenheid gevonden om buiten te dansen, eventueel overdekt.  Bij aankomst krijg je een Silent Disco koptelefoon, zodoende storen we niemand met onze muziek. Dit hebben we gedaan in mei en juni, en iedereen vind het zo aangenaam, dat we overwegen om in september 2021 op de zondag-ochtend door te gaan met 5Ritmes op Kraaybeekerhof

Corona-regels

We dansen volgens de richtlijnen van het RIVM geldend voor buitensport. Ter plekke is gelegenheid je handen te ontsmetten. De koptelefoons zijn ontsmet voor en na gebruik. Kom alleen als je geen klachten hebt.

5Ritmes

Alles is welkom en kan bewogen worden. Dat is de magie van deze dag. Ik bied de bedding waarin je de 5Ritmes op je eigen manier kunt beleven. Een uitnodiging om je dans te verdiepen, je lichaam vrij te bewegen en ervan te genieten. En voor nieuwkomers: wees welkom en vind, samen met ons, de ontspanning en het plezier.

Lees hier: Wat kun je verwachten  bij een les in de 5Ritmes

 

N.B. Door het enthousiasme voor deze les op Kraaybeekerhof gaan we waarschijnlijk in september nog een paar weken doen. Let op de website.

Voor wie
Voor iedereen van 18 tot 118 jaar.

Wanneer  
zondag-morgen 
2021: data volgen z.s.m.

Tijd:
11.00 - 13.00 uur (na afloop thee in de tuinen)

Waar
Kraaybeekerhof, Diederichslaan 25a
3971 PA Driebergen
Als je komt, bekijk vooral deze routebeschrijving.

Aanmelden: via deze link  kun je je aanmelden en het bedrag aangeven.
Maximaal 20 deelnemers per dag. (Maximaal 30 deelnemers)

Kosten:
Je bepaalt het bedrag dat goed voelt tussen € 25,- en  € 35,-  (incl. de Silent Disco koptelefoon - thee)

Op de wachtlijst of gereserveerde les afzeggen
Het kan zijn dat er op de datum die je wilt komen geen plek meer is, dan kun je  je opgeven voor de wachtlijst via deze link  dan kun je datum kiezen.
Als je een gekozen datum later wil afzeggen, gebruik je dit formulier, dan kunnen we iemand die op de wachtlijst staat gelukkig maken.