5Ritmes op Kraaybeekerhof-Driebergen

Ieder jaar hebben we te maken met de school-examens van het USG, waardoor we de zaal niet kunnen gebruiken voor de dans op de ochtend en avond.  Op het prachtige Kraaybeekerhof hebben we een gelegenheid gevonden om buiten te dansen, eventueel overdekt.  Bij aankomst krijg je een Silent Disco koptelefoon, zodoende storen we niemand met onze muziek.

Corona-regels

We dansen volgens de richtlijnen van het RIVM geldend voor buitensport. Door deze maatregelen kunnen we niet als groep samen dansen. We dansen op onszelf en/of in groepjes van max 4 met 1,5 meter onderlinge afstand. Tussen de groepjes houden we ruim afstand.

Ter plekke is gelegenheid je handen te ontsmetten. De koptelefoons zijn ontsmet voor en na gebruik. Kom alleen als je geen klachten hebt.

5Ritmes

Alles is welkom en kan bewogen worden. Dat is de magie van deze dag. Ik bied de bedding waarin je de 5Ritmes op je eigen manier kunt beleven. Een uitnodiging om je dans te verdiepen, je lichaam vrij te bewegen en ervan te genieten. En voor nieuwkomers: wees welkom en vind, samen met ons, de ontspanning en het plezier.

Lees hier: Wat kun je verwachten  bij een les in de 5Ritmes

 

N.B. Het is nodig om van te voren aan te melden. Per ochtend mogen we 20 mensen toelaten.  Kies je data, bepaal de prijs die goed voelt, en kom heerlijk buiten dansen. Als het regent hebben we bescherming onder een groot dak.

Voor wie
Voor iedereen van 18 tot 118 jaar.

Wanneer  
zondag-morgen 
2021: 9 - 16 - 23 - 30 mei. 6 - 13 - 20 - 27 juni (data in juni vanaf 16 mei te bestellen)

Tijd:
11.00 - 13.00 uur (na afloop thee in de tuinen)

Waar
Kraaybeekerhof, Diederichslaan 25a
3971 PA Driebergen
Als je komt, bekijk vooral deze routebeschrijving.

Aanmelden: via deze link  kun je je aanmelden en het bedrag aangeven.
Maximaal 20 deelnemers per dag. (Maximaal 30 deelnemers vanaf 6 juni.)

Kosten:
Je bepaalt het bedrag dat goed voelt tussen € 20,- en  € 35,-  (incl. de Silent Disco koptelefoon - thee)

Op de wachtlijst of gereserveerde les afzeggen
Het kan zijn dat er op de datum die je wilt komen geen plek meer is, dan kun je  je opgeven voor de wachtlijst via deze link  dan kun je datum kiezen.
Als je een gekozen datum later wil afzeggen, gebruik je dit formulier, dan kunnen we iemand die op de wachtlijst staat gelukkig maken.