5Ritmes op Kraaybeekerhof-Driebergen

Ieder jaar hebben we te maken met de school-examens van het USG, waardoor we de zaal niet kunnen gebruiken voor de dans op de ochtend en avond. En dit jaar gaat het zelfs over meerdere weken, zodat we gingen zoeken naar andere oplossingen. En die lag weer dichterbij dan we dachten. Op het prachtige Kraaybeekerhof is een gelegenheid om buiten, eventueel overdekt, te dansen met behulp van de techniek Silent Disco. Bij aankomst krijg je een koptelefoon van ons zodat we buiten kunnen dansen, en zodoende niemand storen met onze muziek. Die is alleen voor ons dansers hoorbaar, En dat op één van de mooiste plekken van de provincie Utrecht.

5Ritmes

Alles is welkom en kan bewogen worden. Dat is de magie van deze dag. Ik bied de bedding waarin je de 5Ritmes op je eigen manier kunt beleven. Een uitnodiging om je dans te verdiepen, je lichaam vrij te bewegen en ervan te genieten. En voor nieuwkomers: wees welkom en vind, samen met ons, de ontspanning en het plezier.

Lees hier: Wat kun je verwachten  bij een les in de 5Ritmes

 

N.B. Voor deze 'life'- activiteit is het nodig om te reserveren; je hoeft nog niets te betalen. Als het dan doorgaat ontvang je een betaalverzoek/factuur en alle verdere informatie. Voorlopig staan we 30 mensen per keer toe. Als dit aantal in de komende maanden groter kan/mag zijn, dan zie je dat op deze pagina.

Voor wie
Voor iedereen van 18 tot 118 jaar.

Wanneer  
2 keer op een zondag 
2021: 16 - 23 mei

Tijd:
11.00 - 13.00 uur (na afloop thee in de tuinen)

Waar
Kraaybeekerhof, Diederichslaan 25a
3971 PA Driebergen
Als je komt, bekijk vooral deze routebeschrijving.

Reserveren: via deze link  kun je reserveren en het bedrag aangeven.
Voorlopig maximaal 30 deelnemers per dag.

Kosten:
€ 25,- | € 30,-  | € 35,-  (incl. de Silent Disco koptelefoon - thee)
Bij je reservering kun je meerdere data en één bedrag kiezen.

Op de wachtlijst of gereserveerde les afzeggen
Het kan zijn dat er op de datum die je wilt komen geen plek meer is, dan kun je  je opgeven voor de wachtlijst via deze link  dan kun je datum kiezen.
Als je een gekozen datum later wil afzeggen, gebruik je dit formulier, dan kunnen we iemand die op de wachtlijst staat gelukkig maken.
En vergeet de datum niet te vermelden.