Cirkel van 3

The Circle of 3 is a free space where inspiration, support, exploration, creativity and dancing come to life. Answers to questions and solutions to problems can be found here.

In a small group of 3 people we investigate the things that we want to change and/or investigate

De 'Cirkel van 3' verloopt als volgt: we dansen samen - iedere deelnemer krijgt een afgebakende, individuele sessie -  we dansen samen. 

Een sessie binnen de 'Cirkel van 3' is dus gestructureerd in 3 fasen:

  1. We brengen onze aandacht naar het lichaam door te dansen
  2. In de persoonlijke sessie kun je een onderwerp of thema inbrengen, dat je wilt onderzoeken en uitdiepen. Of je danst en we werken met wat er in de beweging zich aandient. De andere groepsleden zijn getuige.
  3. Integratie vindt o.a. plaats door:  dans, reflectie en afsluiting.

Wat kun je verwachten.
De werkwijze binnen de 'Cirkel van 3' is bewegingsgericht en wil een wisselwerking op gang brengen tussen beleving en beweging, tussen ervaren en inzicht.
Een  groep van 3 biedt een veilige en fijne plek om – in relatie met anderen – je individuele thema’s te dansen en te onderzoeken.
In de persoonlijke dans kunnen we universele menselijke thema’s herkennen. Het verbindt jou en andere deelnemers met elkaar.

In de begeleiding biedt ik mijn ervaring als  docent, danser en mens aan. Ik stel me tot doel om een veilige ruimte te bieden waarin bewegingen, dansen, emoties of wat er zich ook aandient, kunnen ontstaan.
Het kan je inzicht brengen in je eigen thema's en problemen. En het zal je helpen om je inspiraties, dromen en intuïties op een creatieve manier in te zetten voor jezelf en je omgeving.

Enige ervaring met dans is nodig en je nieuwsgierigheid om te willen onderzoeken.

Wanneer
Op 3 vrijdag middagen: 6 april - 25 mei - 15 juni 2018
Als de 3 deelnemers met elkaar andere data kiezen dan kan (in overleg met Sietske) hiervan worden afgeweken. 

Tijd:
van 13.00 tot 16.00 uur.

Waar
wordt na inschrijving bepaald (Driebergen of Bunnik)

Aanmelden
Ik wil graag meedoen 
Of heb je nog meer vragen: ik heb nog meer vragen.

Kosten

3 bijeenkomsten: € 210,00 incl. btw, koffie en thee worden verzorgd.